Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021: Αυτά τα κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

The first blooms of spring always make my heart beat!

Με αυτά και με εκείνα, η Άνοιξη είναι προ των πυλών και παρά την ασυνήθιστη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο σχεδόν χρόνο, η αλλαγή της εποχής πάντα αποτελεί ένας σημαντικός λόγος για ψυχολογική ανάταση ανεξαρτήτως συνθηκών! Έτσι λοιπόν και εμείς, προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο σενάριο το οποίο δεν είναι άλλο από τις τσάρκες μας στην εξοχή και τον ήλιο και φυσικά πάντοτε με στιλ! Έχουμε ήδη φέρει τα top ρούχα και αξεσουάρ τα οποία και είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις!

Φορέματα 2021: Αέρινα και σε eye – catchy σχέδια!

Τα κρύα σιγά σιγά τελειώνουν, η θερμοκρασία θα αρχίσει σύντομα να επανέρχεται στα φυσιολογικά για την χώρα μας επίπεδα και επιτέλους ήρθε η ώρα να βάλεις το αγαπημένο σου φορεματάκι για την βόλτα σου.

Φέτος η μόδα επιτάσσει αέρινα και άνετα γυναικεία φορέματα mini ή midi, σε χαρούμενα σχέδια για κάθε στιγμή της ημέρας. Εάν πάλι σου αρέσουν οι πιο κλασικές αποχρώσεις όπως το διαχρονικά αγαπημένο λευκό, έχουμε ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Θα βρεις επίσης minimal σχέδια με χρυσές λεπτομέρειες αλλά και διαφάνειες για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Γυναικεία Καφτάνια 2021: Έτοιμες για παραλία;

Τα γυναικεία καφτάνια αποτελούν αγαπημένο ένδυμα για κάθε γυναίκα κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ποτέ δεν θα είναι αρκετά όσα κι αν έχουμε και ειδικά στα φετινά τέλεια σχέδια της Filinda Fashion είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθείς.

Τα σχέδια πολλά για να διαλέξεις, μαίανδροι, ‘’ματάκια’’, κρόσια, μπατίκ και άλλα πολλά, σε super καλοκαιρινές αποχρώσεις σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ

Γυναικεία μαγιό 2021: Μπικίνι ή ολόσωμο;

Τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό έχουν πρωταγωνιστήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα καθώς με τις εντυπωσιακές γραμμές τους τονίζουν ιδανικά τις καμπύλες κάθε σωματότυπου.

Μονόχρωμα ή σε animal print patterns, με άνοιγμα στο στήθος ή βαθύ ντεκολτέ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κόψουν κάθε ανάσα.

Ανακάλυψε επίσης μια τεράστια ποικιλία από μπικίνι σε διάφορα στιλ και μεγέθη για κάθε γούστο. Οι τιμές τους ασυναγώνιστες, για αυτό μην αργείς. Κάνε νωρίς τις αγορές σου και βγες κερδισμένη!